Kvitok Masážní Kartáč na Tělo

Merk: Kvitok

10,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Bestellingen ontvangen voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden

Beschrijving van het product

Het lichaamsmassageapparaat met uitsteeksels is een grote hulp, vooral in de strijd tegen cellulitis.


Intensieve massage bevordert de afvoer van overtollig weefselvocht en verbetert het lymfestelsel. Dit leidt tot een verbetering van de huidtextuur.


Activeert de microcirculatie, herstelt de elasticiteit en zachtheid van de huid


Verstrakt, verstevigt, herstelt en verstevigt het huidbeeld


Verlicht de spieren en helpt overtollig vocht uit het onderhuidse weefsel te verwijderen


Verbetert de penetratie van cosmetische producten


Gebruik:

Masseer het lichaam met zachte ronddraaiende bewegingen (door cellulitis aangetaste zones, rug, schouders, buik...). De duur van de massage moet ongeveer 5 minuten per dag zijn.


Wanneer u de benen en dijen masseert, werkt u vanaf de onderkant naar boven.


Onze tip: De massageborstel is geschikt voor gebruik bij massages met massageoliën, maar ook onder de douche met doucheoliën en -crèmes, en zelfs voor hoofdhuidmassages in het haargebied om de microcirculatie te verbeteren.


Reinig de massageborstel voorzichtig met zeep en spoel af met water.

Met name dagelijkse eerlijke massages zijn zeer effectief bij het verwijderen van cellulitis.


Intense massage wordt gebruikt om de afvoer van overtollig weefselvocht te bevorderen en de werking van het lymfestelsel te verbeteren. Dit verbetert de textuur van de huid. Dit kan verder worden ondersteund met de juiste massagehulpmiddelen.


Nu kun je cellulitis op "meerdere fronten" bestrijden - zowel bij de eerder genoemde massages met dit massagehulpmiddel in combinatie met de Deep Detox massageolie, als onder de douche in combinatie met de Deep Detox douchemassageolie.


Naast het gebruik bij cellulitisproblemen biedt de massageborstel nog andere mogelijkheden:


Hij is geschikt voor het masseren en ontspannen van stijve spieren in de rug, schouders, benen

Hij verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, waardoor de haarwortels worden gestimuleerd en versterkt. Maakt het mogelijk de hoofdhuid nauwkeuriger te reinigen van dode cellen en resten van cosmetische producten (samen met shampoo).

Verbetert ook de penetratie van cosmetische producten (vooral essentiële oliën) - ideaal voor gebruik met anti-cellulite producten en massageoliën.Product code
  • NAV479
Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top