(28 producten)

Kimmy Candles


De Tsjechische onderneming Kimmy Candles, gevestigd in Rakovník, produceert milieuvriendelijke kaarsen en aromaverspreiders. Het logo van dit bedrijf is geïnspireerd op een oude Chinese munt die geluk en rijkdom brengt aan zijn eigenaar. Ook u zult zich gelukkiger voelen met de producten van dit bedrijf, dat werd opgericht door Kim, die in het begin alle activiteiten met betrekking tot de productie en het beheer van het bedrijf zelf uitvoerde.

Kaarsen Kimmy Kaarsen zijn gemaakt van sojawas, aangevuld met aangename geuroliën. Ze zijn niet giftig, bevatten geen gevaarlijke parabenen en geen dierlijke producten, en zijn dus geschikt voor veganisten. Ze gaan lang mee en u kunt ook genieten van hun originele en eenvoudige ontwerp. Glazen potten met houten deksels of metalen bekers passen in elk interieur.

Als u kleine kinderen of een huisdier thuis heeft en een kaars met open vlam in huis is niet zo veilig, dan zijn aroma diffusers een goede keuze voor u. U bepaalt zelf de intensiteit van de geur door het aantal stokjes dat u gebruikt, die u slechts eenmaal per week hoeft te roteren om te voorkomen dat de geur vervaagt.

... více


Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top