Gratis verzending boven 80 EUR

Kinderschoenen

(6 producten)
Zelfs onze kleintjes verdienen schoenen die comfortabel zijn, er goed uitzien en ethisch en duurzaam zijn gemaakt met respect voor het milieu en alle levende organismen. Om de wereld voor de eerste keer met gemak en plezier te verkennen, trek je de kleurrijke Inkkas-sneakers voor je kinderen aan. De schoenen van dit merk worden in Mexico gemaakt volgens de Fairtrade-principes, die een zachte en eerlijke aanpak garanderen, niet alleen voor het milieu, maar ook voor degenen die de schoenen maken. De kleurrijke traditionele stoffen waaruit de Inkass-sneakers bestaan, worden in Peru op traditionele wijze met de hand gemaakt. Grotere meisjes zullen ongetwijfeld gecharmeerd zijn van de elegante maar speelse polka dot Ladybug slip-on schoenen.

Alle merken die u op Ferwer vindt, produceren hun producten ethisch en duurzaam, met de nadruk op het gebruik van hernieuwbare of natuurlijke hulpbronnen, recycling van afvalmaterialen, ethische en eerlijke behandeling van de producenten en hun werknemers, en respect voor het milieu en alle levende wezens. Achter elk van hen staan interessante en inspirerende mensen, elk met een eigen verhaal, waarvan u deel kunt uitmaken door een aankoop te doen.

... více

TOP PRODUCTEN

Inkkas Blue Bird Kids

. Het iconische patroon dat het begin van het merk Inkkas inluidde. De Bluebird made in Peru is nu beschikbaar voor kleine ontdekkingsreizigers.

52,90 €

21,16 €

Inkkas Black Spectrum Kids

. Yay! Ze zijn er eindelijk - kleurrijke kindersneakers van Inkkas. Pas maar bij je kleintjes. Het bovenwerk is gemaakt van de populaire Peruaanse stof, aangevuld met een zachte en comfortabele rubberen zool.

52,90 €

21,16 €

Inkkas Slate Kids

. Jij zult ook verliefd worden op baby Inkkas! Het stijlvolle en iconische Peruaanse stoffenpatroon zal bij alle kleine avonturiers in de smaak vallen.

52,90 €

21,16 €

-50%

-39%

-60%
Inkkas Slate Kids
21,16 € 52,90 €

-60%
Inkkas Black Spectrum Kids
21,16 € 52,90 €

-60%
Inkkas Blue Bird Kids
21,16 € 52,90 €

-68%
Inkkas Bald Eagle Kids
16,90 € 52,90 €


Categorie
Top