Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR

Enkel kinderschoenen

(7 producten)
Zelfs onze kleintjes verdienen schoenen die comfortabel zijn, er goed uitzien en ethisch en duurzaam zijn gemaakt met respect voor het milieu en alle levende organismen. Om de wereld voor de eerste keer met gemak en plezier te verkennen, trek je de kleurrijke Inkkas-sneakers voor je kinderen aan. De schoenen van dit merk worden in Mexico gemaakt volgens de Fairtrade-principes, die een zachte en eerlijke aanpak garanderen, niet alleen voor het milieu, maar ook voor degenen die de schoenen maken. De kleurrijke traditionele stoffen waaruit de Inkass-sneakers bestaan, worden in Peru op traditionele wijze met de hand gemaakt.

... více

TOP PRODUCTEN

Inkkas Blue Bird Kids

. Het iconische patroon dat het begin van het merk Inkkas inluidde. De Bluebird made in Peru is nu beschikbaar voor kleine ontdekkingsreizigers.

52,90 €

26,90 €

Inkkas Black Spectrum Kids

. Yay! Ze zijn er eindelijk - kleurrijke kindersneakers van Inkkas. Pas maar bij je kleintjes. Het bovenwerk is gemaakt van de populaire Peruaanse stof, aangevuld met een zachte en comfortabele rubberen zool.

52,90 €

26,90 €

Inkkas Slate Kids

. Jij zult ook verliefd worden op baby Inkkas! Het stijlvolle en iconische Peruaanse stoffenpatroon zal bij alle kleine avonturiers in de smaak vallen.

52,90 €

26,90 €

-39%

-39%

-58%

Perky Alpargatas Ladybug Baby

13,90 € 32,90 €

-49%

Inkkas Slate Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Black Spectrum Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Blue Bird Kids

26,90 € 52,90 €

-68%

Inkkas Bald Eagle Kids

16,90 € 52,90 €


Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top