Gratis verzending boven 80 EUR
(9 producten)

Kongy


Onder het merk Kongy kunt u bij Ferwer een cognacsponsje voor huid- en lichaamsverzorging kopen. Deze wonderspons is voor 100% gemaakt van de konyak, of adderpoot, plant. Hij groeit in Azië, maar ook in Afrika en Zuid-Amerika. Dankzij zijn oorsprong is de spons volledig biologisch afbreekbaar, maar ook zeer zacht voor de gevoelige huid. Kongy vervaardigt haar konjac sponzen met de hand in Zuid-Korea op het eiland Jeju. Door de spons te gebruiken, bespaart u een hoop afval uit uw badkamer. Niet alleen wegwerpmake-up remover pads of doekjes, maar ook verpakkingen van cosmetische producten zoals crèmes, lotions en zepen. Door een konjacsponsje te gebruiken in combinatie met gewoon water, kunt u uw huid reinigen, scrubben en ontvetten. Dankzij de fijne textuur verwijdert het sponsje doeltreffend cosmeticaresten en dode huidcellen, reinigt het de poriën en voedt en verzorgt het de huid dankzij de minerale en antioxiderende bestanddelen.

... více

TOP PRODUCTEN

Kongy Cognac spons - voor alle huidtypes

Afmetingen: ca. 8 x 3,5 cm. Land van herkomst: Korea. Verpakkingsmateriaal: gerecycled papier. Vrijheid: konjac meel en water.

9,90 €

8,91 €

Kongy Cognac spons - roze klei - voor de droge en gevoelige huid

Afmetingen: ca. 8 x 3,5 cm. Land van herkomst: Korea. Verpakkingsmateriaal: gerecycled papier. Ingrediënten: konjac meel, roze klei en water.

10,90 €

9,81 €

Kongy Cognac sponsje - bamboe houtskool - voor de vette en acne gevoelige huid

Afmetingen: ca. 8 x 3,5 cm. Land van herkomst: Korea. Verpakkingsmateriaal: gerecycled papier. Ingrediënten: konjac meel, bamboe houtskool en water.

10,90 €

9,81 €

-10%

-10%


Categorie
Top