Kvitok Alcoholpreparaat om de hygiënische toestand van titanium micronaalden en behandelingsrol te handhaven

Merk: Kvitok

7,90 €

Op voorraad - verzending vandaag
Dit product wordt momenteel bekeken 1 gebruiker.

  • Bestellingen ontvangen voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden

Beschrijving van het product

Het alcoholproduct is bedoeld om de titanium micronaalden van de behandelingsrol in hygiënische staat te houden. Houd de roller in de gewenste hygiënische staat door het alcoholproduct op de kop van de roller te sprayen voordat u deze op de huid aanbrengt en ook na elke toepassing.


Het alcoholproduct is bedoeld om de hygiënische staat van de titanium micronaaldjes van de behandelingsroller te handhaven. Houd de roller in de gewenste hygiënische staat door het alcoholproduct op de kop van de roller te verstuiven voordat u hem op de huid aanbrengt en ook na elke toepassing.


U kunt het ook gebruiken bij het reinigen en hervullen van airless dispensers van lotions en bij het hervullen van bloemenlotions in kleinere spuitverpakkingen.


Reinigingsprocedure voor airless dispensers: draai de dop los, druk de onderkant van de dispenser naar beneden en was de hele fles met zeepwater (afwasmiddel). U moet ook het mondstuk erop zetten en er zeepwater overheen pompen om het schoon te maken. Spoel vervolgens alle onderdelen (inclusief de kop) grondig af met schoon water (de kop moet opnieuw met schoon water worden overgepompt) en laat drogen. Duw de onderkant van de dispenser naar achteren en spray de binnenkant en de onderkant van de kop met een product op alcoholbasis voor huidrollen met microsferen. Eenmaal droog is de dispenser klaar voor verder gebruik.


Reinigingsprocedure voor glazen sprayflacon: gebruik bij het overbrengen van de inhoud van de hydrolaten uit de grotere verpakking naar de kleinere sprayflacon Alcohol Dermal Roller Microneedle Cleaner om de hygiënische omstandigheden te handhaven, aangezien hydrolaten zeer gevoelig zijn voor aantasting. Maak de lege fles schoon met afwasmiddel, spoel na met schoon water. Vul de fles met schoon water, pomp schoon water door de sprayflacon (een paar keer spuiten) en leeg de sprayflacon met nog een keer spuiten zonder water te onttrekken. Spuit de fles en de spuitfles in met alcohol en laat drogen. Eenmaal droog is de fles klaar voor verder gebruik.


 

Niet direct op de huid aanbrengen. Bewaren op een droge, koele en donkere plaats, buiten het bereik van kinderen. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken.


Hoog ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Vermijd het inademen van stof/rook/gas/nevel/dampen/aërosolen.

Bij oogletsel: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten.

Inc: Isopropyl Alcohol (ontsmettingsalcohol), Aqua (water)Product code
  • NAV464
Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top