Bestellingen geplaatst voor 14:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 80 EUR
(33 producten)

Radico


Uit de traditionele wijsheid van Ayurveda put de kennis voor de productie van het merk kruidenproducten voor de verzorging van uw haar Radico. De oprichter van het merk is Sanjeev Bhatta, die samen met zijn team van medewerkers voortdurend nieuwe manieren ontwikkelt en test om ons in ons dagelijks leven in contact te brengen met de natuur. Zo brengt het merk ons, met nederigheid, zachtheid en aandacht voor traditie, een gamma kleurschakeringen van 100% natuurlijke plantaardige haarverven die uitsluitend van biologische ingrediënten zijn gemaakt. Het geeft het haar niet alleen een nieuwe kleur, maar ook kracht, glans en gezondheid. Zo wordt het gebruik ervan uw ultieme schoonheidsritueel.

Van traditionele Ayurvedische kruiden maakt Radic niet alleen haarkleuren, maar mengt en combineert ze ook om andere producten te maken zoals haarkruidenbehandelingen om de natuurlijke eigenschappen van ons haar te herstellen of poedershampoos en -conditioners voor een volledig natuurlijke dagelijkse haarverzorging.

Alle Radico producten zijn Cosmos Organic gecertificeerd, wat garandeert dat u biologische kwaliteitsproducten koopt die vriendelijk zijn voor uw gezondheid en onze aarde.

... více


Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top