(18 producten)

TIO


Niet alleen uw gebit zal blij zijn met TIO producten, maar ook uw ecologische ziel. De oprichters van het merk zijn Benjamin Veck en Fabian Ghosal. Terwijl Benjamin zich bezighoudt met creatief product- en merkontwerp, ontwikkelt Fabian producten op basis van plantaardige materialen. Uit hun samenwerking ontstond het merk TIO, dat tandenborstels op de markt brengt die zijn gemaakt van hernieuwbare plantaardige materialen en die niet alleen praktisch maar ook mooi zijn. U kunt kiezen uit twee soorten borstelharen en verschillende pastelkleuren. Het voordeel is de vervangbare koppen, dus als de tandenborstel leeg is hoef je niet de hele tandenborstel te vervangen, alleen het bovenste gedeelte. Dit bespaart tot 70% afval, want dankzij de duurzaamheid van de materialen gaat het onderste deel van de borstel heel lang mee. TIO wil ook grotere fabrikanten inspireren om duurzamer te zijn, daarom zijn de producten onder andere vervangingskoppen voor elektrische tandenborstels van Oral-B.

Het doel van het merk is niet alleen om plastic afval te voorkomen, maar ook om de hoeveelheid die al in het milieu zit te verminderen. Dus door een tandenborstel te kopen, steunt u ook het Ocean Cleanup project, dat plastic afval uit de wereldzeeën en oceanen verwijdert.

... více


Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top