Gratis verzending boven 80 EUR
(14 producten)

Watersavers


Watersavers is een Tsjechisch merk waarvan de producten u zullen helpen water te besparen in huis tijdens alledaagse activiteiten. Dit zal niet alleen gevolgen hebben voor ons milieu, maar ook voor uw portemonnee. Het gebruik van deze producten kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren in verband met waterverbruik. Waterbespaarders worden over de hele wereld geëxporteerd en zijn gecertificeerd voor contact met drinkwater. U kunt tot wel de helft van het water dat u gebruikt besparen door een perlator te gebruiken. Het hulpstuk wordt gewoon op een standaardkraan geschroefd. Dankzij een gepatenteerde technologie mengt hij het binnenkomende water met luchtbelletjes om het "op te winden". Een kleinere hoeveelheid water creëert dus een grotere stroom. De bubbler gaat tot 20 jaar mee, maar u verdient uw investering in slechts 3 maanden terug. De besparingen zijn dus echt groot. Watersavers biedt ook douchewaterbespaarders, speciale douchebespaarderslangen en toiletreservoirgewichtbespaarders. Probeer de producten van Watersavers in uw huis of op uw werkplek!

... více

TOP PRODUCTEN

Watersavers RA6 22 - zeer zuinige perlator met binnendraad van Tsjechische makelij

Minimum druk: 1 bar. Water debiet: 4 - 14 l per minuut. Soort schroefdraad: inwendig (M22x1). Land van herkomst: Tsjechië.

12,90 €

11,60 €

Watersavers RA6 24 - zeer efficiënte perlator met buitenschroefdraad van Tsjechische makelij

Minimum druk: 1 bar. Water debiet: 4 - 14 l per minuut. Soort schroefdraad: extern (M24x1). Land van herkomst: Tsjechische Republiek.

12,90 €

11,60 €

Watersavers RA6 22/24 U - universele energiebesparende perlator met buiten- en binnendraad, Tsjechische productie

Minimum druk: 1 bar. Water debiet: 4 - 14 l per minuut. Soort schroefdraad: intern (M22x1) en extern (M24x1).

13,90 €

12,51 €


Categorie
Top