(14 producten)

Yoni


Reizen, werken aan duurzame projecten en vrijheid inspireerden een jong koppel, Jazzine en Kristof, om Yoni op te richten, een merk dat helpt de wereld te creëren die zij willen. Hun motto is geworden "Gezondheid in harmonie met de natuur" en dit wordt ook weerspiegeld in al hun activiteiten en producten. Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en respect voor ons lichaam zijn de waarden die zij huldigen. En op basis daarvan brengen ze alternatieve hulpmiddelen voor tandhygiëne in onze wereld.

Het belangrijkste product van het duo is de natuurlijke tandenborstel, die op het eerste gezicht meer op een takje lijkt. En dat is het ook! Het maakt deel uit van de Salvadora persica plant, waarvan de scheuten al duizenden jaren worden gebruikt voor tandhygiëne. Kauwen op en wrijven over onze tanden is zelfs letterlijk heilzaam voor onze mondholte. Het reinigt, polijst en maakt de tanden witter. Het versterkt het tandvlees, bevat antibacteriële en antimicrobiële stoffen, calcium of vitamine C. U kunt de tandenborstel los bestellen of met een mooie glazen reisetui.

Yoni biedt ook afbreekbaar flosdraad of herbruikbare glazen rietjes.

... více
Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top