(61 producten)

You & Oil


In Litouwen is het cosmeticamerk You & Oil ontstaan op aandringen van een ondernemende moeder van vier kinderen die ontevreden was over het aanbod van natuurlijke kwaliteitscosmetica op de plaatselijke markt. Haar belangstelling voor aromatherapie bracht deze vrouw, Biruté genaamd, ertoe een merk te creëren dat de kracht van de natuur combineert met therapeutische aromatherapeutische voordelen. Haar producten werken volgens het principe van harmonie tussen plantenoliën en bioactieve stoffen en essentiële oliën. Samen ondersteunen ze het herstel van de natuurlijke processen van ons lichaam en de terugkeer naar gezondheid.

Er is voor elk lid van het gezin iets te vinden in de productlijnen van You & Oil. Voor de gevoelige en tere kinderhuid is er een reeks producten met de vermelding KIDS om te helpen bij hoesten en uitdrogen. Voor volwassenen is er de lijn You & Oil KI, die verlichting biedt bij hoofdpijn of ongemakkelijke menstruatie. Maar we kunnen ook terecht bij bioactieve mengsels voor verhoging van de immuniteit of ondersteuning van de concentratie.

U kunt ook kiezen uit een assortiment afrodisiacum tandpasta's die niet alleen zorgen voor uw gaatjes in uw gebit, maar dankzij toegevoegde etherische oliën ook uw seksuele energie een boost geven.

... více

Nieuw

You & Oil

6,90 €

Nieuw

You & Oil

6,90 €

Nieuw

You & Oil

11,89 €
Verkochte merken
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Categorie
Top